Loading...

Qui som

Serralleria des de 1988

Serralleria Industrial Joan SL, és una empresa fundada l’any 1988, la qual neix d’un petit negoci familiar i amb el pas del temps es consolida com una de les serralleries més importants del Principat d’Andorra, de la mà del Sr. Joan Francesc Martínez Muñoz, com a gerent de la societat.

Ubicada a la parròquia de Sant Julià de Lòria (Aixovall),  actualment compta amb més de 50 professionals, per poder donar el servei i la qualitat que els seus clients es mereixen.

Especialitzada en treballs de ferro, inox, FINESTRES d’alumini, pvc, mixta (alumini/fusta), murs cortina, revestiments de façana, portes de garatge i automatismes.

La nostra missió, es donar una ràpida solució a les necessitats dels nostres clients, oferint una ràpida resposta, cooperació, ètica professional i la MILLOR QUALITAT DE PRODUCTE, AMB LES MILLORS MARQUES DEL MERCAT.

La nostra visió, es consolidar-nos com una empresa líder en el nostre sector, a través de la confiança, innovació, i adaptació per aconseguir la total satisfacció dels nostres clients.

 


 

Serralleria Industrial Joan SL, disposa del certificat de la norma ISO 9001:2008 del Sistema de Qualitat de l’Organització.

Certificat Iso